>

De productontwikkeling

Maak expertise op professionele wijze zichtbaar

Delen start bij het zichtbaar maken van expertise: wat heb je in huis? Hiervoor hebben we de online productlijn ontwikkeld; een duurzame, maar ook toegankelijke variant. Denk aan een vlog voor een kijkje in de klas, een tutorial voor een instructie, een keynote om theorie te delen of een vodcast voor een tafelgesprek. Afhankelijk van de inhoud wordt een passend product gekozen. Inhoud, techniek en didactiek zijn op deze manier perfect op elkaar afgestemd. Wij begeleiden dit proces van A tot Z. Het resultaat? Een diversiteit aan producten waarmee je interne expertise op professionele wijze zichtbaar maakt.

>

De online academie

Breng mensen en expertise met elkaar in verbinding

Een professioneel product vraagt om een inspirerende manier om te delen. Via het aanbod in de academie heb je 24/7 toegang tot de expertise van je eigen collega’s, maar ook die van collega-besturen en experts uit het veld. Met een professioneel profiel voor iedere medewerker breng je alle expertise in kaart en maak je deze zichtbaar voor de gehele organisatie. Op de tijdlijn kan zowel vraag als aanbod worden gedeeld. De academie verbindt mensen en expertise met elkaar en maakt het voor besturen mogelijk om een eigen professionele online community te vormen.

>

Kenmerken van de online academie

  • Een breed online aanbod; onbeperkt toegang tot alle ontwikkelde producten, van je eigen collega’s én van externe partners uit het veld!
  • Een professioneel profiel; alle medewerkers vinden elkaar op expertise, functie en school met één druk op de knop
  • De tijdlijn; om vraag en aanbod te delen met elkaar, bijvoorbeeld websites, artikelen en vlogs
  • Het dashboard; om de ontwikkeling te volgen, met in één overzicht alle activiteiten en voortgang
  • Altijd en overal toegankelijk; via desktop, tablet en web-app
>

De procesbegeleiding

Maak het betekenisvol voor de mensen in de organisatie

Bij de procesbegeleiding leggen we verbinding tussen mensen, processen en product. Welke mogelijkheden heb je met het product als schoolleider, bestuur, leraar(ondersteuner) en specialist? Hoe maak je er optimaal gebruik van en wat is daarvoor nodig? Zowel de inhoudelijke als de technische processen richten wij samen in. We doen er alles aan om uiteindelijk in het hoofd, hart en handen van de organisatie te komen.

>

Kennis delen… waar sta je als organisatie?

Breng in minder dan 5 minuten het vertrekpunt en de ambitie in beeld.